• RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • You Tube

#dieselSummer nagradni natječaj

Već smo duboko zakoračili u ljeto 2016., a tome najbolje svjedoče društvene mreže koje su prepune veselih ljetnih avantura zabilježenih brojnim fotografijama. No, kako bi bilo da vas netko za tu vašu uživanciju i nagradi? Diesel ovih dana ima mnoštvo razloga za sreću, a kako bismo ju proširili i na vas, otvorili smo nagradni natječaj u kojem stavljanjem hashtaga #dieselSummer na najoriginalnije fotografije dobivate priliku osvojiti sjajne Diesel poklone. Pokažite nam da upravo vi živite život punim plućima, podijelite s nama nezaboravne trenutke s vašeg ljetovanja, a najuspješniji će osvojiti Diesel nagrade. Pravila nagradnog natječaja pročitajte u nastavku,a mi vam želimo najljepše #dieselSummer ljeto.

Kako sudjelovati?

Jednostavno:

1. Zabilježi najnezaboravniji trenutak ljeta
2. Lajkaj Diesel Facebook i prati Diesel Instagram stranice
3. Fotografiju zalijepi na svoj Facebook i/ili Instagram profil
4. Post obilježi hashtagom #dieselSummer i tagiraj @Diesel Facebook ili Instagram profil
5. Tagiraj i pozovi prijatelje da sudjeluju kako bi se pozitivan buzz bolje proširio
6. Kako bi bio siguran da smo zabilježili tvoj post, možeš nam ga sherati na info@ng-prom.hr
7. Natječaj starta ovom objavom, a završava 1. rujna 2016. godine u 12 sati
8. Tri najbolje #dieselSummer fotografije osvajuju jednu od ovih nagrada:

1. nagrada: Diesel jeans hlače vrijednosti do 1.200,00kn

2. nagrada: Diesel ručnik za plažu

3. nagrada: Diesel t-shirt


PRAVILNIK NAGRADNOG A NATJEČAJA #dieselSummer

Čl.1

Priređivač nagradnog natječaja pod nazivom #dieselSummer (u daljnjem tekstu: Natječaj) je NG Prom d.o.o., Frankopanska 4, 10 000 Zagreb (u daljnjem tekstu Priređivač). Natječaj se priređuje u cilju promidžbe modne marke Diesel.

Čl.2

PRAVILA NATJEČAJA
Ova će Pravila biti objavljena na stranici NG Prom (www.ng-prom.hr). Sudjelovanjem u Natječaju svaki Sudionik (kako je taj pojam određen u članku „Sudionici“ ovih Pravila) prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. Priređivač pridržava pravo promjene ovih Pravila, a o tome će svi Sudionici biti pravovremeno obaviješteni na Diesel Facebook stranici.

Čl.3.

TRAJANJE NATJEČAJA
Nagradni natječaj održava se u razdoblju od 18.7.2016. do 01.09.2016. godine.

Čl.4.

OPIS NATJEČAJA
Na Diesel Facebook stranici (https://www.facebook.com/Diesel/) tijekom razdoblja Natječaja pozivamo sve fanove stranice da na Diesel Facebook stranicu (https://www.facebook.com/Diesel/) zaljepe fotografije sa svog ljetovanja, fotografiju obilježe hashtagom #dieselSummer.

Čl.5.

SUDIONICI
Pravo sudjelovanja u Natječaju ima svaki državljanin Republike Hrvatske koji je fan Diesel Facebook stranice (https://www.facebook.com/Diesel/). U Natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici Priređivača sa svojom užom obitelji.

Čl.6.

NAGRADE
Pobjednik natječaja će dobiti obavijest o osvajanju nagrade koja se sastoji od
1. nagrada – Diesel traperice , muške/ženske ,ovisno o dobitniku
2. nagrada-Diesel ručnik
3.nagrada- Diesel majica , muška/ženska ,ovisno o dobitniku
Dobitnik nema pravo zahtijevati drugu nagradu od one koja je navedena u ovim pravilima.
Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, niti se mogu prenijeti na drugu osobu.

Čl.7.

DOBITNICI I PREUZIMANJE NAGRADA
Najkreativnije fotografije  u ovom nagradnom natječaju će odabrati stručni žiri.
Dobitnici nagrade bit će obaviješteni putem Diesel Facebook stranice (https://www.facebook.com/Diesel/) u roku 2 dana od završetka Natječaja. Dobitnik je dužan poslati svoje osobne podatke (ime, prezimei e-mail adresu) na info@ng-prom.hr mail unutar 24 sata od proglašenja dobitnika. Ukoliko se netko od dobitnika ne odazove u navedenom roku, žiri će odabrati sljedeću najbolju prijavu i nagrada će se dodijeliti autoru te fotografije. Podaci primljeni na info@ng-prom.hr mail koristit će se isključivo u svrhu održavanja ovog Natječaja. Svi dobitnici obvezuju se poslati istinite i točne osobne podatke. Dobitnike ćemo kontaktirati i obavijestiti o načinu preuzimanju nagrade.

Čl.8.

DISKVALIFICIRANJE SUDIONIKA
Priređivač zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati i izbrisati prijavljenu fotografiju sudionika za kojeg postoji opravdana sumnja

  • da krši Pravila ovog natječaja, te ako se radi o profilu za koji postoji osnovana sumnja da je lažan. Profil mora biti u skladu s pravilima Facebooka (http://www.facebook.com/legal/terms).
  • ako su prijavljeni uradci uvredljivog ili vulgarnog sadržaja, na njima se nalaze javne osobe, ili osobe koje nisu dale svoj pristanak za prijavu na natječaj na bilo koji način izražava (ili omalovažava tuđa) vjerska i politička uvjerenja prijava prikazuje (ili je i sama) sadržaj koji nije u skladu sa zakonom sudionik se koristi lažnim profilom. Lažnim profilima će se smatrati svi profili za koje postoji razumna sumnja da su kreirani isključivo u svrhu lažnog predstavljanja.Razlozi uključuju, ali nisu ograničeni na: nepostojanje profil slike, premali broj, prijatelja ili neodgovaranje na direktni upit u roku od 24 sata. Svi sudionici koji su diskvalificirani će biti obaviješteni o svojoj diskvalifikaciji mailom koji su naveli u obrazcu, te/ili porukom u inbox.

Čl 9.

PRAVILA FACEBOOK STRANICE
Natječaj ni na koji način nije sponzoriran ili promoviran od strane društvene mreže Facebook (www.facebook.com; u daljnjem testu: Facebook te ga se oslobađa svake odgovornosti spram svakog pojedinog sudionika. Sudionik natječaja podatke ostavlja organizatoru, a nikako Facebooku.

Čl.10.

ISKLJUČENJE ODGOVORNOSTI
Ni Priređivač ni Diesel SpA ni na koji način ne preporučuju, ne podržavaju, ne promiču, niti ne odgovaraju za sadržaje, njihovu dostupnost, ni uvjete pod kojima su isti dostupni na internetskim stranicama trećih osoba koje Sudionici objave u okviru sudjelovanja u Natječaju. Svaki Sudionik jamči Priređivaču da sadržaji koje prijavljuje u svrhu sudjelovanja u Natječaju ne povrjeđuju prava trećih osoba, uključujući, između ostaloga, prava intelektualnog vlasništva, poslovnu tajnu i sl.

Čl.11.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA
Podnošenje podataka za ovaj nagradni natječaj je dobrovoljno. Ako sudionik smatra da je obrada baze podataka u suprotnosti sa zaštitom njegove privatnosti ili u suprotnosti sa zakonom, može se obratiti Organizatoru  i zatražiti objašnjenje. Organizator neće otkriti ili ustupiti podatke trećim osobama. Sudjelujući u natječaju,sudionik prihvaća i odobrava da se podaci koje pruži, osobito e-mail, pohrane, te sav materijal snimljen u obliku video zapisa ili fotografije koriste isključivo u svrhu promotivnih aktivnosti Organizatora na neodređeno vrijeme. Svaki Sudionik pristaje da se video objavi na Diesel Facebook stranici. Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obveze Priređivača i Organizatora prema dobitniku nagrade.

Čl.12.

OGRANIČENJA I ODRICANJA
Priređivač se oslobađa odgovornosti za štetu ako dokaže da nije mogao ispuniti svoje obveze, odnosno da je zakasnio s ispunjenjem svojih obveza iz ovih Pravila zbog vanjskih, izvanrednih i nepredvidivih okolnosti nastalih nakon početka Natječaja koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći, kao što su, primjerice, zakonodavne promjene, ratno stanje ili elementarne nepogode (tzv. okolnosti više sile). Za rješavanje eventualnih sporova između Priređivača i bilo kojeg Sudionika ili Dobitnika nagrade nadležan je stvarno nadležni sud u Zagrebu.

U Zagrebu, 18.7.2016.

Spread the love

Ostavi komentar