• RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • You Tube

Renzo Rosso promjenio ime FIAT-u 500

 

Diesel  rock stil i duh  u kombinaciji sa majstorima iz Garage Italia Customs  rezultirao  je  jedinstvenim  primjerkom Fiat 500,  prema zelji Renza Rosso, osnivača Diesel-a  i predsjednika OTB Group.

555RR je posebna verzija napravljena po mjeri od strane Garage Italia Customs, kreativnog središta  Lapo Elkann.

Na temelju najnovije verzije Fiat 500 Cabrio 555RR upada u oči sa svojom posebnim  crnim lakom sa srebrnim detaljima, što daje karoseriji jedinstveni sjaj.

Swarovski kristali  ukrašavaju prednja i stražnja svjetla: središnja mat crna boja proteže se preko poklopca motora sve do stražnjih vrata. Crveni detalji s druge strane,  na rešetkama prednjeg odbojnika , rubovima aluminijskih felgi i naplatcima.

Kabina je dobila najveće izmjene, majstori u radionici  Garage Italia Customs su inspiriacijom Dieselove kolekcije  sjedala obložili crnim uzorkom Foglizzo kože  koja savršeno odgovara detaljima trapera na bočnim panelima, a odlikuje se izuzetno glatkim površinama i mekanim na dodir.

Na  instrument ploči ugrađen je zip iznad pretinca na suvozačevoj strani.

Više nego jasno je što označavaju slova RR na naslonima sjedala.

Traper, tkanina predstavlja dušu branda i koristena je  na unutrašnjosti vrata na naslonima za ruke,sjedalima,volanu i  ručnoj kočnici. Promjenjena je i boja ručice mijenjača  na kojoj umjesto tradicionalnih oznaka, stoji  ”E n j o y”, riječ koju Renzo Rosso uvijek  stavlja uz potpis  .

 

 

 

 

 

 

 

Spread the love

Ostavi komentar