• RSS
 • Twitter
 • Facebook
 • You Tube

3 odgovora na “Red Hot Chilli Peppers nose Diesel”

 1. armanda

  naravno da je odličan spot, a iskreno se čudim da diesel već prije nije ostvario ovakvu suradnju s njima!!pa to je ista filozofija:)
  samo ne kužim kakve veze ima jelena rozga s dieselom–nije ona loša ali vezati diesel s njom –halooo!! nina badrić također–isto okej žena i pjevanje ali ida prester je way better izbor da bude nosioc brenda kod nas!!
  evo predlažem da ja radim za vas !!
  i da zajedničkim snagama filozofiju diesel brenda implementiramo u našu zemlju:)

 2. Igor

  Ida je čisti trash… a to je i sama izjavila za svoj obleku. Ustvari, pravo Diesel lice, muško ili žensko, kod nas je potrebno tražiti mikroskopom.
  A Rozga i Badrićka… hahaha…. dobar vic!

 3. armanda

  ma slažem se za idu al sad, ako pratiš kampanje i općenito diesel znaš da bi njezin bedasti đir puno lakše ukomponirali u be stupid šprehu nego ove naše prave domaće puce koje uopće ne kuže brendove. nisu nimalo oriđiđi po stilu a još manje mogu zamisliti da njihova muzika svira u dućanima.dalo bi se nać,makar mikroskopom.

  e i da samo da što zornije pokažem zašto su one krivi izbor—može li netko zamisliti da jedna od njih dvije radi u dieselu ko prodavačica (da nisu pjevačice) ono kak se furaju uopće ne odiše dieselom.
  skužajte al ovi vanjski kad su već izabrali suradnju s nekim izabrali su RHCP—mislim kužim reklamu nalaže tržište al bolje ne reklama nego one!

Ostavi komentar