• RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • You Tube

PREVIEW JESEN ZIMA 2019 – GRADSKI STIL S DRSKOŠĆU TONYE HARDING

Višeslojna kolekcija savršena je tranzicija iz ljeta u jesen. Urbani gradski izgled dobiven je iz minimalističke ali rafinirane estetike crne, bijele i ledene boje.

Dieselov dizajn i eksperimentiranja s tkaninom prikazana su na majicama i hlačama a camo uzorak ostavlja snažan dojam u muškoj i ženskoj kolekciji. Bijeli denim tretiran je i oplemenjen toniranim vezovima, raznim tehnikama šivanja te vakum efektom.

Legendarna američka klizačica TONYA HARDING inspiracija je ženske kolekcije koja je vrlo ženstvena s bogato dekoriranom tkaninom i suvenir jaknama. Body haljine od žakarda i polo majice predstavljene su u novim siluetama i mrežastim tkaninama. Bijeli i izblijeđeni denim, lagani chambray i kratke suknje dodaju potreban dašak ljeta.

U muškoj kolekciji u fokusu su odvojivi detalji, višestruki zatvarači i miješani materijali poput satena i poplina koji pružaju metropolitanski izgled u prvom dijelu kolekcije. Suvenir jakne modernog su oblika s bogatim vezovima.

Drugi dio muške kolekcije crpi inspiraciju iz sportskog svijeta i modernog streetwear-a s naglaskom na donji dio trenirki, majici od žakarda te JoggJeans jakni u plavoj i vintage boji.

 

Ostavi komentar