• RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • You Tube

» Novosti

RSS
Grunge šuma – kolekcija jesen / zima 2017

Grunge šuma – kolekcija jesen / zima 2017

Kolekcija Jesen Zima predstavljena je kroz energiju grunge-a u šumi za vrijeme noćnih sati“ objašnjava Diesel-ov kreativni direktor Nicola Formichetti. „Duh rock ‘n’ rolla je noćni i biti okružen prirodom noću može biti neobično iskustvo. Mnogo ludih stvari se može dogoditi.“

Pepe Reina voli Diesel

Pepe Reina voli Diesel

Zakorači u modnu eru 90-ih

Zakorači u modnu eru 90-ih

Vratimo se u atmosferu Seattle 90-ih, perioda prave glazbe i iskrene tjeskobe, u vrijeme kada su se mladi pobunili protiv konzumerizma a nonšalantan stil bio je vodeći dnevni “look”.
Preview kolekcija jesen/zima 2017 koketira između folka i grunge-a a inspiraciju izvlači s muzičkih festivala i rock koncerata. Brušena koža, široke košulje, poderani traper i traper jakne bile [...]

POPUST -50%

POPUST -50%

SUMMER SALE -50% u svim Diesel trgovinama!

Popust od 50% se ne odnosi na kratke hlače, majice, ženske top majice, muški kupaći program, program donjeg rublja, poklon bonove, naočale, satove, parfeme i kofere.

DIESEL NOVA LINIJA TENISICA KOJA POVEZUJE MODU I TEHNOLOGIJU

DIESEL NOVA LINIJA TENISICA KOJA POVEZUJE MODU I TEHNOLOGIJU

Camo materijal i brušena koža izvrstan su balans između sportske i gradske udobnosti

Inovativna tenisica spaja sport i funkcionalnost. Izrađena je od laganog, prozračnog i fleksibilnog camo materijala zahvaljujući kojem se tenisica jednostavno obuva te obavija stopalo poput čarape.
Trajni višeslojni phylon dizajniran je kako bi pružio dodatnu udobnost i laganiji hod kroz cijeli dan. Brušena [...]

Diesel Denim Lab – Ne (vidljiva) ljubav

Diesel Denim Lab – Ne (vidljiva) ljubav

Inspirirani umjetničkim direktorom Nicola-om Formichetti-jem i njegovim dugogodišnjim zalaganjem za novi dizajn u modnoj industriji, DENIM LAB spaja ludo i maštovito izražavanje i uporabu denim materijala.
Rođena Parižanka Faustine Steinmetz s radom u Londonu jedan je od talenata DENIM LAB studija, stvara predmete koji su usmjereni na budućnost.
Prva DENIM LAB kolekcija za žene i muškarce sastoji [...]

Str. 1/43: 1234510203040...Zadnja »