• RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • You Tube

Jeans i noviteti koji preporucamo za proljeće/ljeto

Kultni traper izrađen je od čistog pamuka u različitim modelima, tretmanima i materijalima, dizajniran da ga nosite na svoj način. Bilo da radite ili igrate, ravno krojeni za nju i uski model za njega upotpunjuju svakodnevni izgled.

Nosite ga s bilo čime!

Sandy-b je moderni bootcut dizajniran za lijepo oblikovanje tijela i vitkije noge. Osigurava vrhunsku udobnost  tijelu u smislu osjećaja  i stila, plus regularni struk i njegovi detalji čine ovaj stil modernim bootcutom. Savršeno  prijanja i oblikuje Vašu stražnjicu.

Svestran u stylingu za dotjerati se ili dnevni look za posao. Prikladan za mlade moderne dame zainteresirane za trendy bootcut i zrelije koje vole bootcut nogavice za jednostavno nošenje trapera.

Jogg jeans, Dieselova inovativna jaka traper  priča, pojačala  je svoju liniju s novim izblijedjelim tretmanima uključujući suvremeno išarane izbijeljene plave efekte. Super mekane traperice su napravljene s hibridnim Jogg i traper  poderotinama i zakrpama na koljenu.

 

 

Spread the love

2 odgovora na “Jeans i noviteti koji preporucamo za proljeće/ljeto”

  1. marin

    Poštovani , zanima me da li u ponudi imate ovaj model tenisica ? http://store.diesel.com/hr/diesel/casual-shoe_cod44941511hd.html#dept=ftwrdsl

Ostavi komentar