• RSS
 • Twitter
 • Facebook
 • You Tube

MAKE LOVE NOT WALLS

Imaš zidove? Mi imamo loptice koje ih ruše!

Dapače, rušimo sve prepreke u komunikacijskoj platformi MAKE LOVE NOT WALLS u režiji Davida LaChapelle-a

Fotografije i niz globalnih akcija pod sloganom #makelovenotwalls namijenjene su rušenju mentalnih i fizičkih zidova koji nas razdvajaju i imaju cilj da svi budemo zajedno u ime ljubavi. Diesel želi srušiti te zidove pokazujući da je svjetlije i ljepše sutra – moguće.

“Mi u Diesel-u imamo jak stav protiv mržnje i više nego ikada želimo da svijet to zna “, objašnjava umjetnički direktor Nicola Formichetti. “Ljubav i zajedništvo su ključni u stvaranju društva u kojem svi želimo živjeti, a budućnost smo svi zaslužili.”

Opredijeljen za različitosti i prava pojedinaca širom svijeta, kultni američki umjetnik i fotograf David LaChapelle surađuje s Formichettiem kako bi doslovno razbio barijere s komunikacijskom platformom koju je razvio Anomaly Amsterdam.

Zidovi su izgrađeni, a Dieselov tenk probija ih u obliku srca, pretvarajući simbol razdvajanja u mjesto sreće okićeno cvijećem za slavlje slobode i ljubavi. “Od naše kampanje s potpisom Davida LaChapellea iz 1995. godine ,u kojoj se dva mornara ljube, pa do sada, Diesel je cijelo vrijeme, a i dalje će- pomicati granice.

Moramo imati hrabrosti razbiti barijere u trenutku u kojem strah čini svijet podijeljen s više zidova. “, kaže Renzo Rosso, osnivač Diesel-a. Tenk na napuhavanje duginih boja iz kampanje osvanut će u Londonu  danas, 14. veljače prenoseći poruku ljubavi, prije nastavka putovanja u Milano, Šangaj, New York, Berlin i Tokio. Tenk je zamišljen kao simbol nade. Stroj koji se koristi za podjelu, sada ujedinjuje.

https://www.youtube.com/watch?v=COXx3YTNW1s&sns=fb

 

 

Spread the love

2 odgovora na “MAKE LOVE NOT WALLS”

 1. Goran

  Poštovani,
  da li možda imate u storeu ovu iphone masku? Hvala.
  http://store.diesel.com/hr/diesel/technology_cod46460410ej.html#dept=tchnlg

 2. Goran

  Poštovani,
  da li možda imate u storeu ovu konu jaknu? Hvala.
  http://store.diesel.com/hr/diesel/leather-jackets_cod41676997xk.html#dept=jcktsdsl

Ostavi komentar