• RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • You Tube

Make Love Not Walls

Kampanjom  i nizom globalnih akcija pod sloganom #makelovenotwalls želimo srušiti mentalne i fizičke zidove koji nas razdvajaju i imamo cilj da svi budemo zajedno u ime ljubavi. U tom duhu u četvrtak na Cvjetnom trgu postavili smo zid sa rupom u obliku srca okićenog cvijećem, koji je bio i svojevrsni okvir za slikanje i simbol bezrezervne podrške ljubavi. Diesel-ov glas se proširio do velikog broja ljudi koji su se uključili u zajedničko “rušenje zidova” oko nas, ostavljajući pozitivne poruke na zidu za bolji svijet.

Cilj tog događaja je da objavom fotografije na društvenim mrežama uz hashtag #maklovenotwalls #Diesel  zakrčimo društvene mreže porukama ljubavi i solidarnosti.

Sama aktivacija na društvenim mrežama popraćena je cocktail party-em u novotvorenom Diesel dućanu na adresi Masarykova 17, kojem su prisustvovali brojni poznati: Ivan Zak, Boris Banović, Ivana Ergić,Josipa Pavičić, Ivana Mišura, Vedrana Linardić, Ivana Delač, Snježana Mehun, Anđa Marić, Ivica Skoko, Martina Felja, Suzy Josipović,Iris Androšević, Luka Pupek,Petra Dugandžić,Mia Anočić Valentić, Ronald Braus,Nevem Ciganović  i mnogi drugi.

Kako smo rusili zidove za bolji svijet pogledajte na linku i u galeriji.

Video:

https://www.youtube.com/watch?v=7XRUhNEoSMc

 

Video:

https://www.youtube.com/watch?v=7XRUhNEoSMc

 

Spread the love

Ostavi komentar