• RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • You Tube

Ducati Monster Diesel

Ducati  Monster Diesel: dva iskonska branda , jedna hrabra strast!

New York, USA, 15. ožujka 2012 – Predstavljena jedna  nova uzbudljiva  faza u partnerstvu Diesel i Ducati, koja je započela u 2011. s pokroviteljstvom Ducati tima u MotoGP: predstavljen  je Ducati   Monster Diesel  i  tome posvećena  kapsule kolekcija. Potpuno novi prilagođeni model je “urbani vojni šik” interpretacija Ducati  kultnog golog motocikla koji je predstavljen uz novu kolekciju u Diesel dućanu u New York-Soho, Rimu i Tokyo-Shibuya.

“Diesel Zajedno s Ducati” kapsule  kolekcija odražava DNA oba branda i zajedničke korijene kreativnosti i inovacija, ključne elemente koji su omogućili da dvije tvrtke postanu poznate ikone “Made in Italy” tradicije. Zbirka je posvećena životu ovisnika o brzini i vjernim zaljubljenicima u ta dva velika talijanska brenda. Sastoji se od jedanaest različitih stilova, a asortiman uključuje odgovarajuće Biker jakne, veste,majice, jedinstvene hlače od sirovog trapera i komplet  modnih dodataka.

Svi dijelovi se odlikuju čistim  motorističkim stavom, čistim tehničkim pojedinostima i nadahnutim podebljanim Diesel grafikama, kao što su tretirani gumeni otisci koji podsjećaju  na žrtvu  motociklističkih guma. Boje u kolekciji su crna, siva, bijela sa pop-up crveno inspiriran logotipovima obadva branda, a raspon tkanina ide od  tretiranog najlona i pamuka  do trapera i obojenog jerseya  kombiniranog  s kožom i metalnim aplikacijama.

Kolekcija je dostupna u trgovinama Diesel, Diesel online store-u i  u  najboljim Ducati trgovinama  od sredine ožujka.

Monster Diesel  će biti dostupan u Ducati trgovinama širom svijeta od kraja srpnja nadalje.

Više na : http://www.diesel.com/ducati

 

 

Spread the love

Ostavi komentar