• RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • You Tube

Dieselov overdose

Je li istina da frajeri gube razum i ničice padaju pred žene koje na sebe nanesu samo par kapi  novog Dieselovog  parfema Loverdose

U Subotu, 04.veljače kada se Renata Sopek pojavila na promociji , dečkima koji su imali hrabrosti doći u taj oblak Diesel-ovog parfema Loverdose – a koji sadrži molekule koje djeluju na centre u mozgu zadužene za reguliranje požude i strasti – iste je sekunde pozlilo od ljubavne zanesenosti pa im je bila potrebna i pomoć liječnika. Nažalost, ni od tipa u bijeloj kuti nije bilo velike pomoći jer je i njemu tlak skočio, a otkucaji srca se ubrzali kad su ga okružile zgodne djevojke.

Ne znamo ni koliko je brzo srce lupalo curama na speed datingu  pogotovo stoga što je voditelj koji im je zavirivao u odgovore i mjerio ima li među parovima kemije bio duhoviti stand-up komičar Ivan Šarić, a i pokloni su bili da ti srce stane (Loverdose parfemi, setovi za Cosmopolitan koktele, Cosmo šeširići i torbice, planeri, pretplate na Cosmo). Pa ako želite ponoviti ovaj zapaljivi eksperiment, znate koji su vam sastojci potrebni.

 

Spread the love

Ostavi komentar