• RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • You Tube

Diesel x Shayne Oliver

The Red Tag Project nova Dieselova platforma ugostit će utjecajne globalne dizajnere te njihove kapsulne kolekcije. Prva kolekcija nastala je u suradnji sa Shayne Oliverom.

“Red Tag Project” osmišljen je kako bi potaknuo jedinstveni dijalog i interakciju između Diesela i modne zajednice. Svaki dizajner koji je uključen u projekt povezat će svoju estetiku i kreativnu senzitivnost s Dieselovim potpisom: denimom i sportskom odjećom. Rezultat će biti odjeća i modni dodaci koji su u isto vrijeme ironični, snažni i hrabri.

Prvi dizajner Red Tag Project-a je njujorški Shayne Oliver, osnivatelj Hood By Air koji je nedavno uspješno završio jednogodišnju suradnju s Helmut Langom. Oliverova kapsulna kolekcija sastojat će se od deset lookova.

“Volim naslijeđe trapera i američke korijene kao i Dieselovu talijansku srž. Ova kapsulna kolekcija je jezik kojim govori Renzo, osnivatelj brenda. Profinjena ošta denim estetika “proždire” višak trendova” izjavio je Shayne Oliver.

Ovo je vibrantni trenutak za Diesel: radimo na nekoliko serija globalnih inicijativa, jedna od njih je s najutjecajnijim i radikalnim internacionalnim dizajnerima poput Shaynea.” kaže Renzo Rosso, osnivatelj Diesela. “Nove generacije su uzbuđene i angažirane oko novih prekrasnih proizvoda koji imaju dušu i govore jezikom današnjice”.

Shayne će održati “komercijalni nastup” ove subote 03. ožujka u Parizu.

 

Spread the love

Ostavi komentar