• RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • You Tube

DIESEL X MUSTAFA

Modne suradnje? Opet? Dieselu je dosta.

Diesel je pokrenuo ultimativnu suradnju s brendom koji ima najdulji red u Berlinu: Mustafa’s Gemuse Kebap

U današnje vrijeme brendova koji neprestano pokušavaju nadmašiti jedni druge, pronalaženje cool etikete za suradnju postao je veliki izazov.

Pa kako pronaći najtraženiji brend u gradu? Jednostavno: ljudi. Pronaći red u kojem se nalaze cool ljudi.

Diesel je ostvario ironičnu modnu suradnju s Mustafa’s Gemuse Kebab, poznatim kultnim kebab kioskom u Berlinu. Mustafa je legenda u Berlinu i njegovi kebabi su tako ukusni da ljudi čekaju satima samo kako bi uživali u uskusnoj ponudi.

Predstavljamo: Diesel x Mustafa’s Gemuse Kebap.

Diesel x Mustafa’s Gemuse Kebap kapsulna kolekcija kojom se želi prikazati satirični pogled na stanje u industriji i potaknuti rasprava.

Limitirana kolekcija uključuje pulovere, majice, kape s grafičkom interpretacijom Dieselovog i Mustafa’s Gemuse Kebab loga a postat će kultni predmeti među onima koji znaju i koji se ne doživaljavaju suviše ozbiljno.

Svaki odjevni predmet postat će must have svakom fashionisti, limitirana kolekcija koja se ne smije propustiti – ovaj svježi pristup suradnje zaista je jedinstven.

Kolekcija će biti predstavljena u Berlinu na Bread & Butter festivalu 31-og kolovoza a od 03. rujna bit će dostupna onlilne na diesel.com i u odabranim Diesel dućanima.

 

Spread the love

Ostavi komentar