• RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • You Tube

Diesel x Coca-Cola – THE RE(COLLECTION)

Diesel i Coca-Cola ujedinili su svoje snage i kreirali The (Re)Collection;  cool i edgy kapsulnu kolekciju dobivenu od recikliranih materijala.

Asortiman je stvoren iz recikliranih  PET materijala dobivenih iz plastičnih boca i recikliranog pamuka.

Stvorena je moderna interpretacija Diesel-ove casual odjeće s ikoničnim elementima Coca-Cole.  Stvarajući prekrasna vlakna od otpadne plastike, cilj suradnje je probuditi svijest o važnosti recikliranja.

Kako bi ukazali na važnost recikliranja Diesel x Coca-Cola: The (Re)Collection kolekcija  dostupna je online od 27-og rujna putem skeniranja  logotipa za reciklažu bilo gdje u svijetu te omogućuje kupovinu kolekcije na skrivenoj stranici Diesel.com.

The (Re)Collection kolekcija je prikazana u Parizu u renomiranoj robnoj kući Galeries Lafayette 28-og rujna 2019 godine te se ujedno za vrijeme  trajanja pariškog tjedna mode oživjela jedinstvena poruka o recikliranju a pariškim ljubiteljima mode pružila prilika da se odijevaju sa stilom s kolekcijom koja sadrži reciklirane materijale.

The (Re)Collection kombinira Dieselovu estetiku casual odjeće s ikoničnim elemenima Coca-Cole. U ponudi je 12 ključnih odjevnih predmeta koji nadilaze godišnja doba. Kolekcija se sastoji od unisex traper jakne s crvenim detaljima, ukrašene s ikoničnim Coca-Cola logom, trapericama širokog kroja s Coca-Cola ikoničnim logom, ženskih kratkih traper hlača klasičnog visokog kroja s izvezenim Coca-Cola znakom. Crna zip trenirka sa suženom nogavicom sadrži razigrani crveni akcent Coca-Cole te sportsku špagicu za vezanje. The (Re)Collection također uključuje majice s kapuljačom i bez kapuljače, majice kratkih rukava u crnoj, plavoj, sivoj i bijeloj boji te kape također u crnoj i bijeloj boji. Dodatno, kapsulna kolekcija uključuje muške kupaće hlače i ženski kupaći kostim u crnoj i bijeloj boji s istaknutim logom Diesel x Coca-Cola.

Kapsulna kolekcija The (Re)Collection dostupna je od sredine listopada u Zagrebu (Masarykova 17),  Splitu ( Krešimirova 4-6) i Rijeci ( Adamićeva 30).

 

Spread the love

Ostavi komentar