• RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • You Tube

Diesel x AC Milan

 

Limitirana kolekcija Diesel X AC Milan posvećena je obožavateljima “Rossonera”.

Inspirirana izvanterenskim odorama nogometnog tima Milano, limitirana kolekcija ističe se kamuflažno vatrenim uzorkom. Krenuvši od čuvene izjave Herbert Kilpina “Crvena poput vatre” brend želi vratiti u život “Rossoneri vraga”, estetsku i vizualnu ikonu koja je imala značajnu ulogu u timu.

Nova Diesel X AC Milan limitirana kolekcija kombinira luksuzan ulični stil s urbanim raspoloženjem”, izjavio je Andrea Rosso, kreativni direktor Diesel licences.” “Uzimajući u obzir stajalište igrača željeli smo predstaviti novi stil igrača kada nisu odjeveni za igralište, nego kao obožavatelji koji gledaju utakmicu,  odjeveni baš poput nas kad idemo na stadion vidjeti ih kako igraju.”

Diesel X AC Milan limitirana kolekcija uključuje odjeću i modne dodatke. Lagana jakna ista kao i službena uniforma “Rossonera” kombinira detalje bomber jakne i sakoa. Uz polo i majicu s kamuflažno vatrenim uzorkom predstavljena je i Celebration majica na kojoj su prikazane sve pobjede u Ligi prvaka nogometne reprezentacije ( od 1963. do  2007. godine) te pamučna “hoodie” majica s metropolitanskom punk zakrpom Mohicana i logotipom suradnje.

Tu su još i modni dodaci poput bejzbol i vunene kape te marama s uzorkom. Putna torba  izgledom podsjeća na poznatu torbu za kuglanje  koju su koristili  “Rossoneri” u 70-im godinama.

 

Ostavi komentar