• RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • You Tube

Diesel Reboot

Dobrodošli uDiesel-ov drugi život: # DIESELREBOOT je živ!

# DIESELREBOOT je prvi projekt Nicole Formichetti-a kao umjetničkog direktora Diesel-a.

Zamislite to kao početnu fazu ponovnog izuma jedanog od najlegendarnijih svjetskih brandova. Uz vašu pomoć, započinjemo “Refresh” Diesel-ovog lika i branda, ponovnim paljenjem priimarnih čestica njegovog osnovnog DNK: sloboda, stvaranje, originalnost, i iznad svega, hrabrost.

Da bi napravili # DIESELREBOOT što svježijim , Diesel i Nicola angažiraju nove generacije brand ambasadora i neustrašivih modnih lidera: VAS.

Nicola emitira pozive na akciju, na # DIESELREBOOT stranici, pozivajući Vas kao korisnika stranice da pridonesete svojom slikom, inspiracijom, idejom i umjetničkim djelom kroz # DIESELREBOOT tumblr stranicu.

Također možete pridonijeti pomoću # DIESELREBOOT na Twitter-u, Instagram-u i Vine-u dopiruci do mobilnih i internet korisnika da pomognu usmjeriti kreativni pravac Diesel-a, a mi i dalje nastavljamo pratiti nastajanje kreativnih mislilaca iz svih krajeva svijeta, ali na većoj skali nego ikada prije.

Budućnost Diesela -i mode- je u vašim rukama!

Vaša misija, ako se odlučite prihvatiti:pomognite nam krstititi novu eru energije, hrabrosti, i naglasiti ikonografiju na Diesel.

http://dieselreboot.tumblr.com/


Spread the love

Ostavi komentar