• RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • You Tube

DIESEL JOGGJEANS, STVORENE ZA BIJEG

Za razliku od mnogih profila za online dating, podaci ne lažu. Kažu nam: svakog dana u svijetu online datinga ima pet milijuna spojeva. Milijun njih dogovori spoj uživo. Međutim koliko prvih spojeva završi s romantičnim nastojanjima a koliko s barem polupristojnim činom… ljubavi? Točno.

Ali ne brinite Diesel je ovdje kako bi pomogao. Za sve nas koji smo bili zarobljeni na prvom spoju i poželjeli se teleportirati sad su ovdje Jogg Jeans traperice stvorene za bijeg s lošeg spoja.

Inspiriran neuspješnim internet ljubavnim pričama, Diesel je stvorio online film koji prikazuje zašto su JoggJeans traperice stvorene za odlazak na romantične susrete.

Momak odlazi na spojeve gdje susreće mnoge karaktere. Od ledene kraljice do čovjeka imena Monika koji ( vjerojatno ste već pogodili) ne izgleda kao na profilnoj slici.

Film je samo dio globalne kampanje osmišljene od strane Publicis Italije kojoj je cilj informiranje i opremanje serijskih “date-era” s pravom opremom za bijeg.

Dakle, idući put kad završite na spoju s nekim tko želi živjeti s vama u šumi daleko od civilizacije, ne sjedite samo pristojno. Pobrinite se da nosite JoggJeans ustanite i bježite.

Zato ih je Diesel i napravio.

ZASLUGA

Agencija: Publicis Italija

VIDEO

Produkcija: The Family

Redatelj: Marco Prestini

VIZUALI:

Fotograf: Andrea Olivo

Ostavi komentar