• RSS
 • Twitter
 • Facebook
 • You Tube

Diesel Jogg Jeans uči Vas plesnu abecedu

Diesel predstavlja A – Z  plesni video

Breganze , 9. travnja : Diesel predstavlja » A-Z of Dance ‘ ,dinamičan  novi video koji prikazuje 26  svjetskih omiljenih plesnih stilova od krumpinga i twerkinga do rumbe i Bhangra , otkrivajući  mogucnost  pokreta  Dieselovog Jogg jeansa .

U režiji Jacoba Suttona i  u suradnji sa  i-D snimano na prekrasnom LA horizontu , ‘ A-Z of Dance ‘ prikazuje trganje zvijezda dok izvode kultne plesove koji su ih napravili poznatim . Svi nose Jogg jeans, Dieselovu Hybrid odjeću koja kombinira traper i jersey-trenirku , dokazujući da su pokret i stil savršeni partneri za uspješan život u ovom energetskom i živahnom videu.Jogg Jeans je nova generacija odjeće ,revolucija predvođena brandom , koji je više nego bilo tko drugi temeljio svoj “successful living” na kreativnosti i inovativnosti .

‘ A-Z of Dance ” prikazuje niz talenata kako  izvode valove u pop kulturi danas:Soul Step tim koji je glumio u Rick Owenovom  pionirskom SS14 showu ; Nicole ‘The pole ‘ Williams , zvijezda izvođač u Rihannomn ‘ Pour It Up ‘ spotu ; soul teen senzaciju Levanna McLean- nedavan  nastup sa Pharrell Williamsom na Brit Awardsu ; i najbolji Atlanta Twerk Team , MizzTwerksum i Lady Luscious .

Svi plesači nose Dieselov Jogg jeans , koji im daje slobodu izražavanja,bilo da  izvode opasne  pokrete ili se samo modiraju . Ovaj inovativan jeans  kombinira  dvije lezerne odjevne spone – traper  i trenirku- stapajući kružnu tkalačku tehniku ​​s tradicionalnom indigo bojom trapera . Jogg Jeans daje izgled jeansa s vanjske strane , ali

360 ° rastezljivost i udobnost donjeg djela trenirke sa unutarnje, stavljajuci Dieselov  fokus na kreativnost i inovaciju .

Jogg jeans je dostupan u različitim stilovima za žene i za muškarce , uključujući i jakne . Pojas sa spagom ,bočni šavovi ,dzep za sitni novac sa Diesel trakom , kao i materijali od kojih je proizveden čine Jogg Jeans znatno drugačijim .

Diesel i i-D sada pozivaju fanove diljem svijeta da plešu na svoj ​​ način  prateci naš film , predaju svoje snimke preko društvenih kanala pomoću # joggjeans i #iDance..


Credits :
Redatelj : Jakov Sutton
Moda : i-D
Glazba : Le1f

Pogledajte video:

http://www.diesel.com/joggjeans

 

 

 

 

Spread the love

5 odgovora na “Diesel Jogg Jeans uči Vas plesnu abecedu”

 1. Vinka

  Hocete dobivati ovaj model traperica
  http://store.diesel.com/gb/boyfriend_cod36428516cp.html

  Ili slicne. Samo da su tamni traper

 2. Vinka

  možete na ovaj mail
  anavina99@yahoo.com

 3. Vinka

  Mozete na ovaj
  anavina99@yahoo.com

 4. Vinka

  Velicina bi tribala vjerovatno 26, al posaljite sve

Ostavi komentar