• RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • You Tube

Diesel je postao službeni „Style“ partner nogometnog kluba AC Milan


Diesel je postao službeni “Style” partner legendarnog talijanskog nogometnog kluba AC Milan. Partnerstvo će trajati barem naredne 3 godine, tijekom kojih će Diesel odjevati AC Milan ekipu “van terena”. Ove dvije talijanske ikone, svaki sa svojom globalnom prisutnošću, dijele mnoge iste vrijednosti ukorijenjene u svom DNK: timski duh, hrabrost i želja za pobjedom. Iste se poklapaju sa bezuvjetnom strasti za samim sportom.
Strast je Diesel i AC Milan vodila tijekom cijelog njihovog puta, u svojim područjima, te ih je oduvijek vodila ka postizanju novih dostignuća.

Renzo Rosso, osnivač Diesel-a: “Dugogodišnji san postaje stvarnost, za mene, za moju obitelj, za Diesel. Izvanredni putevi Diesel-a i Milan-a su bitno povezani: mi smo dva glavna talijanska igrača, kultni, slični u duhu, s globalnom rezonancijom, a udružili smo se oko sna ponosa, strasti i hrabrosti. Želimo da ova suradnja bude jedinstvena, puna ironije, inovativnosti i modernog “.

“Odrasla sam sa crnim i crvenim bojama. Uvijek sam ih osjećala poput druge kože.
Postale su moja strast -istim žarom koji je vodio AC Milan i Diesel do ove suradnje.Diesel je dinamična , međunarodna tvrtka u svijetu mode, orijentirana na mlađu populaciju, a i Milan dopire do istih, slijedeći put drugih vrhunskih europskih klubova “, rekla je dopredsjednica i izvršna direktorica Milana Barbara Berlusconi.

Spread the love

Ostavi komentar