• RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • You Tube

Diesel i Samsonite putuju svijetom – nova ekskluzivna suradnja

Vodeći svjetski putni brend Samsonite i globalni lifestyle brend Diesel s ponosom najavljuju zajedničku suradnju.

Diesel i Samsonite stvorili su jedinstvenu poluprozirnu putnu prtljagu koja svojim originalnim dizajnom privlači novu generaciju modernih putnika.

Specijalna kolekcija fokusira se na kontrastima. Koferi imaju crnu bazu koja prema gore postupno blijedi i prelazi u transparentnu površinu. U kombinaciji sa žutom mrežnom oblogom s unutarnje strane, koferi, na zanimljiv način, postaju djelomično prozirni.

Putovanje sa stilom

Ekskluzivna kolekcija ove zajedničke suradnje predstavljena je kroz tri vrhunske Samsoniteove kolekcije s dozom Dieselovog DNA-a.

Asortiman uključuje putne kovčege, torbe i ruksake.

Kovčezi dolaze iz kolekcije Neopulse koja ispunjava kriterije najzahtjevnijih putnika. Izuzetno su lagani i pokretljivi s duplim kotačima i teleskopskom ručkom te imaju integriranu sigurnosnu TSA bravicu. Odlikuje ih vrhunska kvaliteta, funkcionalnost i stil. Glatki dvostruki kotačići sadrže prepoznatljiv Dieselov element – glavu Mohikanca. Unutrašnjost je prostrana i dobro ogranizirana s originalnom mrežnom tkaninom. Kovčezi su dostupni u četiri veličine, od malog kabinskog do kovčega velikog volumena (124 l).

Paradiver Light je casual kolekcija, a sastoji se od sportskih ruksaka za laptop, putnih ruksaka s kotačima i tzv. “Duffle Bags”, sportskih torbi s kotačima i teleskopskom ručkom u dvije veličine.

Odlikuju se posebnim materijalom otpornim na vodu i prljavštinu zbog čega su ovi ruksaci i torbe pogodni za sve vrste putovanja.

Također, svi modeli su sjajno organizirani s nekoliko vanjskih i unutarnjih pretinaca te ergonomskim naramenicama za ugodno nošenje.

Izrazito suvremenog i sportskog dizajna, ovi ruksaci su idealni za svakodnevno nošenje kao i za putovanje. Sportske torbe imaju integrirani USB priključak na vanjskoj strani koji omogućuje punjenje elektroničkih naprava u pokretu. S unutrašnje strane nalazi se namjenski džep u koji se može praktično pohraniti baterija i spojiti s USB priključkom.

The Openroad je vrhunska poslovna linija upotpunjena s dva praktična ruksaka: Laptop ruksak za 15.6” i Weekender za 17.3” laptop. Kombinirajući prepoznatljiv Samsoniteov dizajn s mnoštvom izvrsnih organizacijskih karakteristika, ove moderne i udobne ruksake koriste brojni poslovni putnici koji često putuju i spajaju poslovna putovanja s odmorom i zabavom.

Ove ekskluzivne Diesel & Samsonite kolekcije dostupne su samo u Diesel trgovinama u Zagrebu (Masarykova 17), Rijeci (Adamićeva 30) i Splitu (Krešimirova 4-6) te u određenim Maras trgovinama, a čiji se popis može pronaći na www.maras.hr

 

Spread the love

Ostavi komentar