• RSS
 • Twitter
 • Facebook
 • You Tube

Diesel Division Noise slušalice

Diesel Division Noise slušalice

Želite li dovesti  talijanski trend  u vaše glazbene knjižnice? Provjerite Vektr slušalice, debi dragulj Diesel Noise Division, novu suradnju između high-performance audio branda Monster  i talijanskog branda DIESEL.
Vektr dolazi u obliku složivog na uho modela i  manje verzije modela koji se stavlja u uho. Dok tehnologija donosi optimalnu kvalitetu zvuka vaše play liste, Vektorova prava zvijezdana kvaliteta  dolazi iz tamnog dizajna dostojnog futurističkog super-negativca. Slojeviti oblik je elegantna i naoštrena kombinacija nijanse sive i crne s brušenim aluminijem koji je dostupan u sjajnom i mat završetku.
Luksuzni detalji uključuju visoke definicije kabela dizajniranog da se ne upetljava, univerzalnu hands free kontrolu, torbicu i tkaninu za čišćenje Monstera.
VEKTR je kultni proizvod koji krši pravila  à la diesel: u svijetu okruglih slušalica, one imaju oštar i slojevit izgled.

VEKTR je napravljen kako bi pruzio sljušateljima jedinstveni doživljaj zvuka: kombinacija inovativnog audio i vizualnog dizajna ne dokazuje samo poboljšanje kvalitete zvuka, već i svoju percepciju.
VEKTR je upečatljiv i podsjeća na proizvod koji govori jezikom tvrdog  industrijskog dizajna.Materijal varira od meke kože do teških osjećaja metala i njegov miris podsjeća  na Diesel-ovu novu odjeću i kožu.
Po prvi puta ikada  glazba će uključivati ​​svih 5 osjetila za potpuno  osjetilno iskustvo.
VEKTR dizajn prenosi Diesel opsesiju za inovacije i detalje: Glava Mohikanca unutar jastuka i na komadu metala, dodir kontrastnih boja, sukob različitih dorada izvana-unutra (sjajan i mat).

Diesel NOISE DIVISION slušalice  će promijeniti način na koji slušate glazbu, pa čak i percepciju  samog zvuka .

Od travnja u prodaji u svim Diesel dućanima.

 

Spread the love

6 odgovora na “Diesel Division Noise slušalice”

 1. T

  Koja je cijena ovih slušalica?

 2. T

  Super :) hoćete li ih dobiti i kada?

 3. Mario

  Jel ih ima za kupiti u splitu?
  Hvala:))

 4. Mario

  Jel ih uopce ima di kupiti u hrvatskoj?

Ostavi komentar