• RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • You Tube

Diesel Denim Lab – Ne (vidljiva) ljubav

Inspirirani umjetničkim direktorom Nicola-om Formichetti-jem i njegovim dugogodišnjim zalaganjem za novi dizajn u modnoj industriji, DENIM LAB spaja ludo i maštovito izražavanje i uporabu denim materijala.

Rođena Parižanka Faustine Steinmetz s radom u Londonu jedan je od talenata DENIM LAB studija, stvara predmete koji su usmjereni na budućnost.

Prva DENIM LAB kolekcija za žene i muškarce sastoji se od suknji, haljina, kratkih hlača, kombinezona, jakni, majica i traperica. Denim je izbrisan te se stvara efekt nestajanja, izgaranja. Denim postaje dramatično rekontekstualiziran kao modni predmet, „statement look“ koji se ističe.

Ekskluzivnost DENIM LAB  kapsule kolekcije je povezivanje tila i denima koji je i dalje osnovni materijal. Rezultat su denim predmeti s prozirnim dijelovima bez dodanih drugih materijala. Također sadrže originalnu grafiku u potpunosti dobivenu ručnom izradom što daje element jedinstvenosti svakom predmetu.

Kolekcija nudi dvije osnovne nijanse: tamni i svijetli denim. Kod tamnijeg tona bolje je naglašena grafička konstrukcija. Kod svjetlije izrade, til je dominantniji od denima te postaje kostur samog predmeta.

Potražite u svim Diesel trgovinama.

Spread the love

Ostavi komentar