• RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • You Tube

Diesel Black Gold objedinjuje mušku i žensku modnu reviju

Od lipnja  2017 Diesel Black Gold objedinjuje mušku i žensku reviju

Utorak, 11 travanj – Diesel Black Gold  danas najavljuje  odluku o kombiniranju njegove muške i ženske modne revije, počevši od lipnja. Muška i ženska kolekcija Diesel-ove  suvremene linije, dizajnirane od strane kreativnog direktora Andreasa Melbostada bit će predstavljena sa modnom revijom koja će se održati tijekom  tjedna muške mode u Milanu. Objedinjena revija istaknut će  Diesel Black Gold  jedinstvenu i koherentnu viziju, koja je moderna u načinu prenošenja kohezivne poruke , prožete određenim stavom potpisa. Ovo pojašnjava definiciju muških i ženskih hibridnih suvremenih spojnica Andreasa Melbostada, koje utjelovljuju najviše autentične vrijednosti i izvorne kodove branda.

„Današnjom kulturom  krećemo se  prema manje rodnoj usklađenosti i s dvije kolekcije koje su usko povezane to je prirodna progresija za nas, ujediniti revije muške i ženske kolekcije”. „Ova nova strategija će omogućiti bolju komuniciju naše kreativne vizije i stavljanje  kolekcije na tržište u isto vrijeme. Imajući to na umu, uzbuđeni smo  prihvaćajući ovaj novi izazov i dalje razvijajući našu modnu poruku”-izjavio je Andreas Melbostad

„Uvijek smo bio veliki zagovornici  co-ed  revija – mi smo zapravo na samom početku pokrenulli  Diesel Black Gold u New Yorku s muškom i ženskom revijom”, kaže Renzo Rosso, predsjednik Diesel-ove  matične tvrtke OTB. „Diesel Black Gold je sada referentna točka suvremenog tržišta i postao je ključan za  komunikaciju,  jake, kohezivne sezonske poruke.”

Dok nastavlja i dalje širiti svoje poslovanje u Europi, SAD i Bliskom istoku, u naredne tri godine Diesel Black Gold će raditi na ojačanju svoje prisutnosti u Aziji,posebno na kineskom tržištu.

 

 

 

Spread the love

3 odgovora na “Diesel Black Gold objedinjuje mušku i žensku modnu reviju”

  1. Mislav

    Bok,Da li bi uskoro mogao biti koji popust preko kupona.zapeo mi je za oko 1 ‘indijanac’ kratkih rukava.hvala i pozdrav.

  2. T

    Imate možda ruksak Nheeon (ITEM CODE:X04568PR160) na nekom od prodajnih mjesta u zg?

Ostavi komentar