• RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • You Tube

DEISEL

Prije nekoliko dana Diesel je otvorio autetničan lažni dućan naziva DEISEL u New Yorku u ulici Canal, daleko od Pete avenije i drugih modnih znamenitosti, u srcu najpoznatije lažne modne destinacije.

Posjetitelji vjerojatno nisu posumnjali da su artikli koje su kupili u DEISEL trgovini  zapravo jedinstveni predmeti specijalno izrađeni od Dieselovog dizajnerskog tima,”prerušeni” lažnim DEISEL logom. Sretnici su ponijeli doma rijetke artikle, vrlo vjerojatno kolekcionarske primjerke. Interijer trgovine i iskustvo prodaje potpuno su autentični i u originalnom stilu Canal susjedstva. Cijeli eksperiment je snimljen i slavi one koji su dovoljno hrabri da pronađu svoj jedinstven stil.

U vrijeme kada se potrošači naizgled okreću od teških brendiranih artikala, Diesel se igra sa svojim fanovima i ohrabruje ih da s odijevaju kako žele. Zašto? zato što je trenutak za proslavu onih koji će prihvatiti etitkete za samo dvadesetak dolara, tražeći nešto što je fantastično.

Ako niste u New Yorku i propustili ste “dobru kupovinu”, ne brinite, još uvijek imate mogućnosti doći do vlastitih DEISEL komada. Možete ih pokušati kupiti u vrlo ograničenom izdanju na Deis… ne oprostite, na Diesel.com od 13-og veljače.

 

 

Ostavi komentar