• RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • You Tube

BRAVE AKADEMIJA – PRE SS18 LOOK BOOK

Diesel ističe svoj prepoznatljiv stil, usmjerava duh brenda iz 90-ih godina u cool odjeću za danas.

“Htio sam da kolekcija bude kao kod” objašnjava umjetnički direktor Nicola Formichetti. “Igrali smo se s detaljima i elementima a na vama je da kombinirate stvari na svoj način. Nema potreba za ludim stajlingom jer je odjeća sama po sebi već dovoljno otkačena.

“Genderless” majice s kapuljačom i klasične majice s logotipom iz Diesel arhive dok su slogani “Only the brave” i “For Succesful living” preoblikovani u neonska slova preko crnog trapera i vintage pulovera.

Hibridni materijali vladaju. Japanske suvenir jakne (Sukajan) ponovno su oživljene ekskluzivnim Diesel umjetničkim vezovima koji se prenose i na donji dio trenirki.

Posebna pozornost posvećena je traperu – tkanina je autentično plava i prirodna. Ako traper nije plavi onda je tamniji od noći. Iznošeni detalji nalaze se na jaknama u predjelu laktova i na trapericama ( Babhila), isprane uske punk traperice i hibridna traper jakna dolazi u tehnici DIY .

Čipkani materijali prožimaju se kroz haljine, mjice i jakne uvijek u crnoj boji koja dodaje notu rocka.

Skb tenisice predstavljene su s mrežastim detaljima i slip on linijom, dok Zip round tenisica ima nisko rezanu verziju.

Novi muški ruksak Subtoryal dolazi u neoprenu dok linija Le zipper predstavlja Le kimy II mali ruksak i Le – xs Misha II malu torbu preko ramena.

 

 

 

Ostavi komentar